Yhdistyksen syyskokouksessa 18.11.2021 valittiin uusi hallitus ja luottamusmiehet seuraavalle kaudella.

18.11.2021

Yhdistyksemme piti syyskokouksen 18.11.2021. Syyskokouksessa valittiin

puheenjohtaja sekä hallituksen jäsenet vuodelle 2022.

Vahvistettiin myös luottamusmiehet seuraavalle kaudelle sekä palkittiin syntymäpäiväsankareita ja arvottiin palkintoja jäsenistön kesken.

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Anu Huovinen.

Muut hallituksen jäsenet ovat: Eija Skyttä, Pia Honkanen, Sasu Saastamoinen, Sari Tenhunen, Tarja Katajamäki, Pasi Solonen, Leila Rajalakso, Mia Aho, Tea Mankin sekä uusina hallituksen jäseninä Timo Riskilä ja Paula Pilvinen.

Pääluottamusmiehenä jatkaa Pia Honkanen ja varapääluottamusmiehenä Anu Huovinen joka toimii myös alakohtaisena luottamusmiehenä (sotesopimus liite1).

Alakohtaiseksi luottamusmieheksi valittiin Sasu Saastamoinen (sotesopimus liite2) ja alakohtaiseksi varaluottamusmieheksi Pasi Solonen (sotesopimus liite2).

Yksityisen sektorin Åvikin palvelukeskuksen luottamusmieheksi valittiin Heidi Kaukinen sekä

Ridasjärven päihdehoitokeskuksen pääluottamusmieheksi Kata Paldanius ja varapääluottamusmieheksi Heli Soisalo.

Syntymäpäivälahjan sai Hilkka Karjula, jota myös arpaonni suosi, kuvassa keskellä Pia Honkasen ja Anu Huovisen kanssa.

Muille arvonnassa voittaneille ilmoitetaan ja toimitetaan palkinnot henkilökohtaisesti.