Tietoa yhdistyksestä

Yhdistyksen perustamiskokous pidettiin  Hyvinkäällä 3. joulukuuta 2018 . Keski-uudenmaan sote antoi aihetta miettiä uutta yhdistystä, joka ajaa Keusoten leivissä työskentelevien JHL:n jäsenien asioita. Yhdistykseen valittiin hallitus, joka tekee työtä jäsenistön hyväksi. Tätä kirjoittaessa, yhdistys valmistatuu pitämään ensimmäisen kevätkokouksensa.  Yhdistys on vielä nuori, mutta valmis tekemään töitä parempien päivien puolesta.

Yhdistys on lähtenyt päättäväisesti ajamaan jäsenistön asioita työpaikoilla. Pääluottamusmies ja luottamusmiehet ovat kiertäneet työpaikoilla ja neuvotelleet eturistiriitaisissa asioissa.

Yhdistyksellä on Facebook-sivusto sekä ryhmä ja nyt on rakenteella nämä nettisivut.  Pyrimme informoimaan näillä sivuilla mahdollisimman paljon  eri tapahtumista ja koulutuksista . Kannattaa kuitenkin seurata meitä myös Facebookissa.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin,  vastaamme mielellämme kysymyksiinne.

Terveisin JHL 873 hallitus